Tolinko,

. Jeżeli zima będzie taka jak do tej pory możemy spodziewać się obfitego kwitnienia.
Tylko robale będą miały używanie.
Sabina,

Podobno każdy trawnik można dobrze sfotografować.
Alu, to są otwockie klimaty. Takich domów jest sporo, ale coraz częściej popadają w ruinę. Remont takiego drewniaka to duży koszt, zwłaszcza, że część z nich objęta jest ochroną konserwatora zabytków.
Aniu, a może Ty róż nie lubisz

Wszak w maju królują azalie i rododendrony.
Majeczko, cieszę się, że zaglądasz. Ja do Ciebie też wpadam, ale ostatnio mało czasu na pisanie.
Masz może jakiś pomysł na dość dużą historyczną w kolorze fioletowym. Pomyliłam się i wsadziłam Ombre Parfait do drugiego rzędu. Muszę na wiosnę ją przesadzić i kupić coś nowego. Obok rośnie Gipsy Boy, która jeszcze nie kwitła, więc nie mam pełnego obrazu. A może jakaś biała
Soniu, dziękuję. Tawułki marketowe sadzone w wolnym miejscu. Zestawienie samo wyszło.
Konrad, witaj na wydmie. Ten las to sam rośnie i straszliwie śmieci.
Wandziu, czyli dla każdego coś innego
Do róż dojdziemy niebawem.
Asiu, niezadbanych fragmentów ogrodu nie pokazuję. Mam jeszcze dużo do zrobienia. Justyna w pierwszym wpisie przywoływała mnie do porządku. Frontowa rabata jest nietknięta.
Tulap, witaj na wydmie.
Nie wiem czy to do końca o taki kolor Ci chodzi. Oto najbardziej burgundowe z moich róż.
Burgundy Iceberg
Souvenir du Docteur Jamain
Eddy Mitchell
Mr. Lincoln
Terracotta
Zoic