Elu witam pięknie i zapraszam częściej. U mnie już po wiośnie, wróciła zima jest biało i zimno.
Marysiu mar witam Cię serdecznie.
Marysiu Masko to miał być wiosenny wątek, a pogoda znów pokrzyżowała mi plany.
Miło mi, że podoba Ci się wróbelek.
Irenko dziękuję. Dzisiaj witamy się już znów zimowo. Biedne kwiatuszki marzną pod śniegiem.
Czy zdążyłaś spalić Marzannę?
Zosiu witaj. Jak widzisz wiosna już jest, ale zima nie chce odpuścić i znów przykryła śniegiem wiosenne roślinki.
Dorotko bardzo się cieszę i zapraszam.
Ewuniu maj66 u mnie wiosna królowała bardzo krótko, a teraz wróciła zima i to pewnie na dłużej. Szkoda tych wiosennych widoków.
Wrzosiec drzewiasty kupiłam jesienią. To była taka bida z przeceny, zimował pod plastikową osłoną i wygląda całkiem, całkiem.
Jurku witaj. Wiem, że u Ciebie już też była wiosna, ale znów nam uciekła. U mnie z powrotem biało i zimno, a końca nie widać.
Marysiu del miałam nadzieję, że ta piękna wiosna zostanie już na stałe, ale niestety nic z tego. Kwiatuszki przysypane śniegiem i ma być podobno coraz zimniej.
Wrzosiec drzewiasty, to śliczna i delikatna roślinka. Zimowała pod osłoną, dlatego tak dobrze wygląda, ale w tym roku chyba jeszcze nie zakwitnie.
Ewuniu rozalko witaj. Niestety nie było nam dane dłużej oglądać wiosennych widoków. Znów mamy zimę, ale kiedyś i ona się skończy, czego serdecznie życzę i również pozdrawiam.
Zostało jeszcze kilka zdjęć mojej tegorocznej wiosny, a więc na poprawę humoru.
Resztę zdjęć zostawiam do następnego razu.
Życzę wszystkim miłego dnia.