Witam ,Mam ogródek ROD przy Alpach ,od 4 lat jest to zielona oaza w centrum Katowic
Jest to duzy pas zieleni, 3 ROD w kupie -Dolina zgody-Przy Alpach- Słoneczne wzgórze,
Nie wyobrazam sobie teraz zycia bez tej działki!! Rysiek
Tak Winogrona ,mam taka kurtyne (daszek z winogron kiedys widziałem takie w Bułgari) one juz były na działce maja ze 20lat,
Syn ma kol,z Iraku ,zrobił mi pyszne gołabki w lisciach tych moich winogron ,byłem mile zaskoczony
witaj Rysiu, bardzo ładna działka i widzę, że masz różaneczniki, to temat który teraz zimową porą bardzo mnie będzie interesowal ponieważ w nowym sezonie chcę zarówno azalie jak i rododendrony wprowadzić do mojego ogrodu. Szukam więc jak najwięcej informacji o ich uprawie żeby potem nie być rozczarowanym ... Mam nadzieję, ze podzielisz się z nami wiedzą zdobytą w czasie ich uprawy i będziesz wstawial zdjęcia. Są piękne i okazałe.
Bardzo mi przykro z powodu Argusa, to bardzo sympatyczny husky, ja mam trzy siberiany najstarszy ma lat 15, potem 12 / dzisiaj obchodzi urodziny / i najmłodszy już 10 letni.
Pozdrawiam serdecznie
Dziekuje Ryszard za odwiedziny Mój tez był syberian błekitnoki po ch .interk. bardzo mądre psy
3 lata temu kupiłem 4 malutkie Rh teraz juz musze przesadzac jak maja optymalne warunki to bardzo szybko rosna, kwasna gleba ,sciołka z kory lub igliwie swierku,duzo wody lubia od 2 lat nawoze krowim obornikiem rozcieczonym 1-10, raz dałem chleb razowy namoczony ale to ptaki skubia,bardzo fajna roslinka rosnie bez problemow,Pozdrawiam