Witam serdecznie Wszystkich w kolejnej części mojego wątku

.
Poprzednia część znajduje się
tutaj.
Na początku chciałam podziękować Wam Wszystkim, którzy tworzą razem ze mną ten wątek

. Bez Was by się nie obyło

.
Zapraszam stałych bywalców oraz nowych Gości do dzielenia się własnym doświadczeniem , pasją oraz wiedzą

.
Mam na imię Ewelina, jestem mamą dwóch dziewczynek , które są najważniejszymi Kwiatkami w moim otoczeniu

. Działka, którą się zajmuję ma na ten moment powierzchnię niecałych 9 arów ale czekamy na ostatnie papiery i 10 arów leżących obok będzie nasze

. Mój ogródek tworzę od 2014 roku a właściwie to prawdziwe rabaty zaczęłam zakładać w 2015 roku. Wtedy to zaczęłam namiętnie zrywać trawę i robić obrzeża z cegieł. Sadzę głównie byliny , powojniki, krzewy a dzięki forum powoli wkręcam się w temat różany

. Wszystkiego u mnie jest po trochu. Dominują u mnie wszelkiego rodzaju odcienie różu, fioletu, niebieskości i biel

. Ogródek stał się moją pasją i odskocznią od prac codziennych i nie wyobrażam sobie życia bez niego

. Wciąż jest u mnie sporo do zrobienia

i mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz lepiej .
Mamy czerwiec a to miesiąc przede wszystkim róż, powojników oraz wielu bylin . Zapraszam Was do tworzenia ze mną kolejnej część wątku

.
Leonardo da Vinci.
Comtesse de Bouchaud.
Jacques Cartier.
Ballerina z bodziszkiem i goździkami.
Reine des Violettes.
Niobe w objęciach róży Iceberg Climbing.
Pozdrawiam i udanego długiego weekendu życzę

.