Łukasz prawdę mówiąc nieco szalałam w długie zimowe wieczory
Pauluś napisałam na pw.
Twoje będą z pewnością też duże. Takie po prostu sprzedaje e-clematis, najważniejsze, ze tez zgodne odmianowo/ A wczoraj dowiedziałam się, że Tesco są drabinki, muszę zajrzeć.
Margosiu, z pudła to bym jednak wyjęła. Moje po otwarciu musiałam podlać, bo lekko klapły podczas podróży. Te na fotce są przed polaniem
Marku, znaczy z bajki o kłapouchym

też kiedyś byłam z tej bajki, teraz czas egzaminów już nastał. Maluszek grzeczny?
Sylwek, powiem więcej, magnolie właśnie zaczynaja rozwijać pąki, a jeszcze sporo ich zostało. Mam problem z poszukiwaniem osłoniętego miejsca, widziałeś moją cieniówkę

Pomyślałam, ze przez pierwsze lata zrobie im parawanik z konstrukcją z metalowych prętó. Zostało trochę z konstrukcji fundamentowych.
Z Krejci'm czekam, a jakże. Fotek nie cykam, bo tylko lotem błyskawicy ogródek oglądam. Ale .... jutro wolne i ma byc ładnie, więc pewnie coś się zdaży. Muszę wysadzić część donic, bo ciasno się robi
Kasiu zamawiaj śmiało, to sprawdzony sprzedawca, kolejny raz mam od niego clemki, a widziałaś , jak kwitły ubiegłoroczne? Kilka wspominkowych ... w jedynie słusznych kolorkach
Dana, nie napisałam, że wraz z clemkami sadzonka barwinka gratis przyszła

U mnie barwinki rosna właśnie w nóżkach clemków. Jeśli szukasz biało obsypanych ciekawostek to moze jeszcze kuzynka fioletowe kalikarpy Calicarpa japonica Leucocarpa ??? Zerknij tu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=33&t=39509 .
Anetko właśnie pełne głównie zakupiłam w tym roku. Zdaje sobie sprawę, że pełne może być pierwsze kwitnienie.
Agusia nie wkopuję, czekam na poprawę pogody.
Zbyszku dziękuję pięknie, oj zabiegana jestem. Ale czuje się zobowiązana i wstawię taką fotkę:
Łukasz, najładniejsze to są jej ciapate listki.
Marzanko forsycja miała szansę na ładniejsze kwitnienie, jednak w ubiegłym roku rosła na trasie biegowej mojego psa i .... jakoś tak drastycznie straciła największą gałązkę
Agatko moja rośnie za wolno