Alinko olbrzym z tej Twojej serduszki , piękny okaz .
Gdyby nie deszcz nasze roślinki dużo ładniej by kwitły i wyglądały .
Na tarasie wietrzy się fikus ?
Ewuniu u nas tak samo ,no może cieplej ale trzy razy wygonił mnie z ogrodu deszcz ale nie dałam za wygraną to co na kartce zaplanowane na dziś wykonano
aha może te liście nie są najładniejsze ale była przygłuszona przez większą jukkę
teraz dopiero widzę ile się zmienia w ogrodzie w czasie 1 dnia robiąc fotki musicie wiedzieć że to dla mnie zupełnie nowe doświadczenie ....dzięki forum i wam
dzisiaj moje funkie niestety nie znam ani jednej nazwy
to jeszcze oczywiście nie wszystkie te olbrzymy jeszcze w ziemi a tak w ogóle to kupiłam 3tygodnie temu dwie sztuki ,wsadziłam i nie wiem gdzie ....poszukiwania trwają
Alinko Piękne funkie i tak pięknie rozrośnięte .Na któryś zdjęciu widziałam opuncje ,ja dostałam od Anity malutką ale prawdopodobnie rośnie bardzo szybko na razie rośnie ładnie
Z prawdziwą przyjemnością oglądam ogród ?u stóp klasztoru?. Przyznam, że zaintrygował mnie tytuł wątku, taki romantyczny . Zachwyciłam się kaskadą, o takiej mogę tylko pomarzyć z braku miejsca. Zazdroszczę przestrzeni. Masz u siebie wiele ciekawych roślin. Wszystko to razem bardzo fajnie wygląda . Magnolia śliczna i te fiolety na rabatach...