Pierwsza jest tutaj http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57385

Wszystkim odwiedzającym mój wątek serdecznie dziękuję za słowa wsparcia, uznania i budujące opinie? To bardzo ważne w dzisiejszym zaganianym świecie?
I tak pewnego pięknego sierpniowego dnia 2008 roku staliśmy się posiadaczami dokładnie takiego kawałka o którym zawsze marzyłam, może nie wyobrażałam sobie na nim takiego dobytku, który sprzątaliśmy 3 miesiące ale był i to było najważniejsze? Energia jaką posiadaliśmy wówczas była na najwyższych obrotach więc jasne było, ze damy radę to wszystko ogarnąć?
W 2010 roku zaczęły powstawać pierwsze zarysy rabat, które pieszczę i pielęgnuję do dnia dzisiejszego? Mój ogród tworzę sama, chociaż pomoc męża w grubszych pracach jest nieoceniona?
Kawałek jaki posiadam zawsze był naszym marzeniem? Kocham przyrodę i wszystko co jest z nią związane? ptaki, rośliny, zapach, powietrze? i wiele innych niedostrzegalnych gołym okiem jego cech? Las który mnie otacza jest piękny o każdej porze roku a jego poranny widok sprawia, że chce się po prostu człowiekowi żyć?
Ogród to mój azyl, gdzie odpoczywam, razem z Wami mogę podzielić się obawami, słucham Waszych cennych rad a moje oczy mają ucztę na widok Waszych cudownych ogrodów, nie ważne, że wirtualnie? to ukojenie dla duszy i błogi spokój. Dajecie mi mnóstwo motywacji do dalszych działań, do rozwijania swojej ogrodowej pasji i ciągłego doskonalenia?
Dziękuję Wam serdecznie po prostu za to, że jesteście i bezinteresownie pomagacie?
Mam nadzieję, że będziecie mi dalej towarzyszyć w tej cudownej ogrodowej pasji?
Zapraszam!!!

Miłego popołudnia!!!